Over Geocaching

01 jul t/m 30 sep

Zoek de verborgen schatjes.

maandag 1 juli 2024 van 00:00 uur tot 23:55 uur

Om je zomer wat op te fleuren en wat spanning te brengen hebben we op het grondgebied van Wichelen 10 schatjes verstopt.

Aan jou om die te vinden! (Hierheen als je wil weten wie al één of meerdere schatjes gevonden heeft.)

Het vertrekpunt is het Kot op het Dorp in Schellebelle (recht over de kerk). Bij elk schatje vind je de nodige info om de volgende locatie te vinden, behalve voor de eerste locatie waarvoor de instructies onder het tabblad (kopje) "Aanwijzingen" op deze pagina staan. Je kan de zoektocht te voet en/of per fiets doen.

Je hoeft de 10 verstopplaatsen zeker niet in 1 keer te zoeken! Je kan ze best beschouwen als 10 aparte locaties waarbij je voor elk ervan informatie krijgt die je toelaat ze te vinden. De enige bijzonderheid is dat je de informatie maar krijgt als je de vorige locatie gevonden hebt.

Er zijn geen prijzen te winnen, behalve het plezier en de voldoening van alle schatjes gevonden te hebben. Je hoeft je dus ook niet te haasten om de eerste te zijn. Telkens je een schatje gevonden hebt kan je dit wel registreren.

Twee belangrijke opmerkingen:

  • Je hebt een smartphone nodig met 4G of 5G.
  • De aanwijzingen brengen je zeer dicht bij de plaats waar de schatjes verborgen zijn, maar je zal ter plaatse wel nog wat moeten rondsnuffelen om het schatje zelf te vinden.

En een tip:

  • Bookmark de pagina met de aanwijzingen, of zet ze bij je favorieten; zo kan je vermijden dat je moet terugkeren naar een vorige vindplaats om de instructies weer op te halen😉.

Hou je bij je zoektocht a.u.b. aan de volgende regels:

  • Als je een schatje gevonden hebt, en de instructies voor de volgende locatie, plaats het containertje dan op exact dezelfde plaats terug, zonder er iets uit te nemen of aan te wijzigen. Op die manier kunnen ook anderen het genoegen smaken om dit schatje te vinden.
  • Wees voorzichtig en respecteer de verkeersregels en de natuur.
  • Alle locaties zijn toegankelijk vanop het openbaar domein. Je hoeft dus geen privéterrein te betreden.
  • Eventuele problemen kan je melden via davidsfonds9260@proximus.be.
  • Het bestuur van Davidsfonds Tussen Beek & Schelde is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

Veel plezier met de zoektochten!

Prijzen

Gratis.